Feministerna är emot gudinnorna!

I en värld där man inte vill att det ska finnas kön är det svårt, ja omöjligt att vara en gudinnedyrkande hedning. Feministerna av idag vill inte vara feminina utan helst könslösa varelser som anser att de har rätten att bestämma från dag till dag vad de vill vara. de livsformer som finns som är könslösa är mycket primitiva sådana, bakterier är ett exempel. Feministerna i dag är en slags bakterier på samhällskroppen och som hedning bör man ta avstånd från sådan villfarelse. I ett könslöst samhälle finns inga gudinnor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s