Fördöm Israel!

”Det pågår en stor utbyggnad på platsen som uppges vara centret för Israels kärnvapenprogram. Det rapporterar nyhetsbyrån AP med hänvisning till satellitbilder. Ett hål lika stort som en fotbollsplan, och flera våningar djupt, har grävts intill den åldrande reaktorn Shimon Peres Negev Nuclear Research Center, nära staden Dimona. Anläggningen huserar enligt AP sedan tidigare flera underjordiska laboratorier som omarbetar reaktorns stavar för att ta fram vapenklassat plutonium för Israels kärnvapenprogram, men det är oklart vad den nya utbyggnaden ska vara till för. Israels regering har inte velat svara på frågor om utbyggnaden.”

Källa till ovannämnda text är Omni. Det är bara att beklaga att den monoteistiska staten Israel bygger domedagsvapen. Vi hedningar vill skjuta upp det vi kallar ragnarök medan Israel verkar göra allt för att skynda på. Straka reaktioner sker när Nordkorea och Iran ägnar sig åt samma sak men då det gäller Israel gäller andra regler. Fördöm Israel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s