Höns med ris

I dessa fastlagstider är det lätt att tänka på höns med ris. Ja inte maträtten. Ris, fastlagsris har man ju för att risa folk och de som borde risas är våra makthavare som beter sig som höns. Höns utan någon tupp. Kanske borde man säga att de inte är höns utan hackkycklingar för de hackar på varandra allihop. Folk dör i pandemin som förpestar tillvaron, hönsen de bara kacklar. Integrationen har förvandlat förorter till krigszoner men det kacklas bara. Inte mycket vi kan göra åt eländet men vi kan i alla fall ge hönsen ris!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s