Vad ska vi skriva om?

Varje år har vi en artikelserie. De har handlat om danska kungar, katolska fältherrar under trettioåriga kriget och en del annat. Men kan inte läsarna komma med ett förslag? Ja det är inte säkert att vi väljer något, men vi vill ju att folk skriver och berättar vad de vill läsa. Ämnet ska vara historia, lagom stort då det mesta som hänt är historia. Låt oss dock slippa andra världskriget, det har vi skrivit om förut och det finns så mycket om denna konflikt redan.

Skriv i kommentarsfältet eller till ideellkulturkamp@hotmail.se

Trams och dumheter besvaras inte.

Danska kungar och katolska fältherrar, vad blir det härnäst?

3 kommentarer på “Vad ska vi skriva om?

 1. Hedningen skriver:

  Själv tycker jag du har uppnått mycket med din blogg genom åren, så sluta för alla gudars skull inte skriva. Du har producerat hundratals goda dikter, insändare till tidningar och inlägg, och har all anledning att vara stolt över detta. Just nu funderar jag själv på att ta upp andra och mer personliga ämnen i min egen blogg, men kan inte råda andra – undrar förresten vad du tycker om denna lilla notis – som handlar om ämnen jag själv inte alls vill ta i, eller kommentera just nu.

  https://wildhunt.org/2021/02/army-special-operations-center-cautions-soldiers-about-extremist-imagery.html

  sedan finns det en galen väckelserörelse – en av många aggressiva sekter – som vill använda Varnhem i Västergötland där du bor som utgångspunkt för ett återkristnande – dem tycker jag ideel kulturkamp borde göra något åt, kanske via insändare i mariestads tidning.. NAS boirde också göra något – vi borde rusta till ett stort, gemensamt blot och konfrontera de här gökarna ordentligt, om inte annat för att ”störa ut” dem och visa att vi hedningar finns

  http://www.bonealliansen.se/index.php/historia/

  Och så har vi ju blivit fler hedningar i landet, vilket alltid är värt att notera, och kämpa för.

  Klicka för att komma åt Kopia%20av%20In-%20uttr%c3%a4den%202021.pdf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s