Lös problem, gråt inte över dem

Lös problem, gråt inte över dem

Patrik Sjöberg den kände höjdhopparen ville hjälpa barn som utsatts för sexuella övergrepp genom att donera 10 000 kronor till stiftelsen ”Childhood”. Gott så en berömlig handling, men stiftelsen vill inte ha pengarna. Anledningen är att de kommer från 2forty2 en klädeskollektion där en del plagg har texten Kill your local pedohile, på svenska döda din lokal pedofil. Budskapet är för radikalt tycket de mjuniga personerna som har hand om Childhood.

Sjöberg visar att problem kan lösas, genom att dels donera pengar men också på sikt skjuta bort dem inte skjuta undan dem. Childhood tycks vara indränkta i gammal kristet unket tänkande som säger att man ska vända andra kinden till, samt förlåta. Detta budskap är för en hedning något vidrigt och omoraliskt. Sjöberg tänker och agerar som en riktig hedning, inte en mjäkig gråtmild kristen.

Det ska daltas med sexualbrottslingarna och Sjöberg kommenterar att snart går pedofilerna med i pridetåget. Childhood vill hjälpa till genom att ta hand om offren, men vill man lösa problemet med övergrepp på barn så får man vara så god att han hand om förvarna! Viktigare än att gråta är att hämnas! Vi har inom asatron ingen gråtgud, men väl ett antal hämndgudar och gudinnor! Ansr man att pedofiler ska ha en ny chans, ja då lever man efter kristendomens fåniga idé att vända andra kinden till. Lever man efter det idealet är porten till Valhall stängd.

Köp gärna kläder med texten ovan, men fråga er om det är värt att stödja Childhood. IKF uppmnar ingen att bryta mot lagen, men väl att folk försöker ändra lagarna. Ändra dem i en hednisk riktning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s