Insändare i Skaraborgsbygden: Vår fredsduva har flugit sin kos!

DEBATT 

År ut och år in satt NATO anhängarna och sa att vi måste uppge vår neutralitet och gå med i NATO. De hotade och skrämdes att ryssarna kunde komma. Vi har inget val, vi måste gå med i NATO! Sedan kom Donald Trump och blev president. Då slutade kråkorna kraxa. Att gå med i NATO med en sådan president det ville man inte. Trump blev svenskarnas fredsduva. Men nu har denne trumpna fågel flugit sin kos och nu lär kråkorna börja kraxa igen!

Henrik Andersson

Insändaren publicerades i Skaraborgsbygden 2021-01-25. http://skaraborgsbygden.se

En kommentar på “Insändare i Skaraborgsbygden: Vår fredsduva har flugit sin kos!

  1. […] Saker som Västerbro, det aset – inte kan förstå, därför att han inte har förmågan, som sagt – eller – han har inte haft den – vad jag kan se – fram till nu. Jag avslutar denna krönika en fredagskväll med en önskan om Frid eller Frith, i den Asatrogna bemärkelsen – inget annat ! – samtidigt som jag deklarerar min åsikt om att Sverige nog borde gå med i NATO, fortast möjligt – även om inte alla Hedningar jag känner instämmer i det. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s