Må gudamakterna vara med er, regeringen är emot er!

Må makterna vara med er hedningar. Myndigheterna med statministern i spetsen har i alla falla delvis erkänt att deras strategi att bekämpa pandemin varit misslyckad. Dock har denne regeringschef ingen tanke på att avgå. Har man misslyckats brukar man bli ersatt , men politiken är ju som den är. Undrar om Hel belönar våra makthavare den dagen då de hamnar hos henne för att de gett henne mer och nya gäster, eller är hon arg för att hon får arbeta extra?

En röst på detta troll är en biljett till Hel. Enkel biljett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s