Kungen uppmanar folk att vaccinera sig!

”Den stora vaccineringen mot covid-19 är nu i gång runtom i vårt land. Det är min förhoppning att alla som har möjlighet att vaccinera sig under dessa kommande månader väljer att göra det, så att vi tillsammans och så snart som möjligt kan komma igenom denna svåra tid.”

Citatet kommer från Hans Majestät Konungen som nu blivit vaccinerad. IKF har inga egentliga synpunkter på vaccin. Det finns ingenting som tyder på att asatron vare sig är för eller emot vaccin. Folk får i denna fråga avgöra själva. Föreningen hoppas dock att om det blir brist på vaccin att unga och friska människor som inte befinner sig i någon så kallad riskzon låter äldre och mer behövande få förtur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s