Kanske bra att de bråkar?

Ur ett strängt hedniskt perspektiv är det nog gaska bra att de bråkar i USA. Landet där alla makthavare skriker i tid och otid att de är kristna och hyllar kristna ideal trots att landet är det första där man instiftade vad som kallades religionsfrihet. Länge nog har detta land där alla makthavare i tid och otid ylat om att de är kristna haft för mycket makt. Det är nu inte bara kristendom i otaliga varianter även judendomen har ett stort inflytande där och det är knappast en konspirationsteori att USA håller Israel bakom ryggen just på grund av att USA har en stor judisk befolkning.

Vill man som vi att monoteismen ska försvinna och en ny hednisk tid kommer där folk dyrkar Oden, Jupiter, Epona och Lada för att ta några exempel så kan man inte se dagens USA som någon förebild. Lite lite som man kan se det ateistiska Kina som någon positiv makt.

IKF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s