Må Eir och Hlin vara med er!

Julen är snart slut och livet återvänder inte till det normala. Virus och klimatkris visar att det normala är onormalt. Men vi hedningar styrks av julfirandet som hålls till våra gudamakters ära och vi får kraft att fira en högtid tillsmans med våra döda förfäder som vi hedrat med skålar.

Det är bra att hitta inspiration i högtider och religion. Det gör livet enklare att leva. Det gör svårigheter lättare att övervinna men det förstärker också livsglädjen. Att skåla i öl är kul, än roligare blir det när man skålar för makterna.

Håll ut hedningar i coronans tidevarv! Må Eir och Hlin vara med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s