Inför år 2021 AYPS!

Föreningen har med tanke på den pandemi som rasar inga större planer inbokade. Förhoppningsvis kan någon aktivitet av större vikt ske framåt sommaren. Men vi räknar inte med att läger i Sverige eller omvärlden kommer att förbättras inom överskådlig tid.

Vi kommer dock ha artiklar med mera på engelska då vi trots allt har många läsare från andra länder samt fortsätta häckla monoteister. Men religionen kommer som alltid stå i centrum. Hedendom är det viktigaste och att verka för kännedom och kunskap för asatron är grunden för föreningen och domänen Ideell Kulturkamp. Vad som blir årets artikelserie har ännu ej bestämts, vi har genom åren haft katolska fältherrar, danska kungar och mycket annat. Artikelserien om svenska skådespelare återkommer dock. Hlin är asynjan som ska få mer uppmärksamhet är dock redan fastslaget.

IKF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s