Hedniska gudar mot könsneutralitet!

Det har blivit allt mer vanligt att tala om könsneutralitet. Kön är något negativt. Inte bara kön. Vi får lära oss att världen är ond och ondskan finns på grund av olikheter mellan människor. Rasisms är den värsta diskrimineringen, sedan kommer könsdiskriminering följt av klass.

Men som hedning som inte utgår från att världen är ond. Allt tal om ondska kommer från monoteismen och dess religioner judendom, kristendom och islam. Hedningar tror på flera gudamakter, gudinnor och gudar. Det är med andra ord hädiskt att tala om könsneutralitet och eftersträva utplåna av könen!

Vi tar gudomlig hjälp av några hedniska gudar som dyrkas i Europa!

Priapus
sucellus
Zeus
Frej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s