Lejonet från Norden!

”Tre omätliga skatter av guld och ädla stenar och skrifter om universums hemligheter är gömda på tre olika platser i Europa. Tre män skall finna dessa skatter och den ena är 32 år gammal, den andra är 50 år och den sista är blott 28 år gammal. När dessa skatter hittas, brakar det österrikiska kejsardömet samman. Vid denna tid kommer ett gult lejon från Nordens land att angripa och besegra Örnen.
Men innan något av detta inträffar, kommer Europa att hemsökas av krig, svält och sjukdomar. Dock skall Lejonet med sin lilla rättfärdiga hop, stärkta av Guds allmakt, besegra Ondskan, gripa Örnens spira och lägga under sig Europa och delar av Asien och Afrika.”

Paracelsus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s