Insändare i Mariestadstidningen: Var det det här ni ville ha?

Vi läser dagligen om klaner och dödskjutningar och självaste statsministern anser att en av anledningarna till detta är integrationen som misslyckats. Samtidigt finns det en ton av rättfärdighet med i debatten som säger en sak: Man ville väl. Eftersom man vill väl så kan man inte dömas eller stå till svars, ungefär som man försvarar och rättfärdigar kommunismen. man dödade miljoner människor, man ville ju väl.

I hela mitt liv har jag hört att invandring och mångkultur är bra. Det är en styrka för Sverige och det berikar oss. Fast hur det är en styrka och exakt hur det berikar är mycket vagt formulerat. Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta sägs det.

Så nu frågar jag de politiker journalister, samhällsdebattörer och lärare som alltid försvarat och sett fram emot att omvandla Sverige från en etnisk homogen stat till en global och mångkulturell, ja jag säger provins i ett globalt samhälle, var det verkligen detta ni ville ha?

Henrik Andersson

Insändaren publicerades i MT 2020-09-24

Hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s