Ett år till ärade läsare!

Idag 20 september har föreningen förnyat sitt avtal med WordPress. Vi kommer fortsätta minst ett år till. Ja vi har ju som mål att skriva intill ragnarök men vi får se hur det blir med det. Men vi eldar inte för kråkorna. Ni ärade läsare och förmodar vi beundrare av Ideell Kulturkamp kan göra reklam för oss. Hur då? Jo rekommendera oss för era vänner och bekanta. Tipsa om oss och länka till oss från olika sociala medier.  Gillar ni oss, tala om det för era vänner. Gillar ni oss inte, byt då åsikt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s