Vi välkomnar hösten 2020!

Då välkomnar vi hösten 2020 ayps och säger farväl till sommaren. Förr kallade man september för höstmånaden och det passar ju bra för nu kommer hösten till oss här i Sverige. Hösten den kanske mest intressanta av årstiderna. Den tidiga hösten med överdåd av mat, en tid då det som skördats ska tillagas och bli mat och dryck. Skördefester och glädje. Men också senhösten som står i stor kontrast med mörker och kyla. Det är då vi tänker på de döda och våra förfäder. Ha en hednisk höst alla asatroende!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s