Insändare i SLA: Bravo Bengt!

Håller med Bengt Sjökvist i allt han säger. Men jag suckar högt. Liberalerna, riksdagens mest onödiga parti, visar sig vara lika onödiga i lokalpolitiken. Lite elakt men ack så sant har man sagt om liberaler att de har åsikter om allt men de gör ingenting för att förverkliga dem.

Ena stunden ska de ha världens bästa skola och världens bästa omsorg, men de vill inte ha skattehöjningar som ska betala detta. Istället snobbar de runt med sitt favoritord valfrihet. Denna valfrihet betyder de facto att din skola och din vård beror på din plånboks innehåll!

Henrik Andersson

Insändare i Skaraborgs Allehanda http://www.sla.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s