Gudarna skapade man och kvinna!

Inom samfundet svenska kyrkan som är på dekis men som ändå anses vara såväl samfund eller rentav religion nummer ett i Sverige tvistar de förment lärde om gud är han hon eller det (ja de använder ett pk-ord som vi inte skriver ut). Svenska kyrkan försöker i en slags sista desperat åtgärd flörta med HBTQ-rörelsen för att få folk att gå med i deras samfund och betala tusentals kronor i skatt. Hade det inte hänt å mycket elände inom kristendomen hade man nästan tyckt synd om dessa desperata stackare. – Gud är inte en han säger de kristna.

Sådant desperat ”tyck om oss snack” hör inte hemma inom asatron. Våra gudamakter är gudinnor och gudar. Bland de högsta gudamakterna finns det asynjor och asar. Lika viktiga, lika mäktiga. Band de lägre makterna finns valkyriorna, alla av kvinnokön. Den ende som försöker ändra på det faktum att kön finns är Loke. Han är ursprungligen en jätte men som nu mist sin gudastatus där han ligger fängslad intill tidens ände. Oden den högste guden, den mäktigaste av asarna drevs av begär efter kunskap. Att kunna allt och därmed bli allsmäktig var målet. Intet offer var för stort. Han stack ut sitt ena öga, han hängde i nio dygn i världsträdet och han drog sig inte för att lära sig kvinnlig trolldom sejd. Det sista har han fått utså spott och spe för av Loke, typiskt nog. Att Oden lät förödmjuka sig ska inte ses som någon tolerans för diverse perversioner utan ska ses hur långt han kunde gå i sin strävan efter kunskap.

Sålunda finns det såväl kön som könsroller. Oden och hans bröder skapade Ask och Embla, inte var det då något tal om könsöverskridande eller att man har rätt att välja könsroll. Det kön du fått har du fått av öder, nornorna.

Gillar du inte kön och könsroller så bege dig då till svenska kyrkan, ett samfund som snart inte existerar där kan ni åkalla Loke/Jesus men hos oss som dyrkar Freja och Skade har ni ingenting att göra! Att inte tro på könsroller är ohedniskt!

Vör är en asynja, en gudinna. Inte en gud och inte könsneutral!

Glen är en as gift med en asynja vid namn sol. Heteronorm är enda normen.

Asynjan Siv är gift med asen Tor och d har flera barn. Inte något tjafs om könsroller här inte. Var det därför Loke klippte av hennes hår?

Loke av några kallad Jesus. I sistnämnda gestalt hade han tolv pojkvänner, alla omskurna. Dör vid ragnarök!

HBTQ-rörelsen stal Heimdalls regnbåge. Straffet har inte uteblivit!

2 kommentarer på “Gudarna skapade man och kvinna!

  1. […] Hens, eller engelska höns har inte mycket med Hedendomen och Asatron att skaffa, antyder Henrik Andersson på bloggen ”Ideell Kulturkamp” som likt jag själv ofta är provokativ, högröstad och gör vad som behövs för att Hedna […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s