Vi önskar er en trevlig sensommar 2020!

Snart är sommaren inne i sitt senare skede, det vill säga sensommaren. Många tycker nog att sommaren 2020 varit lite trist, men tänk så här: de senaste åren har det varit stark värmebölja med rekordtemperaturer men också med skogsbränder och annat elände. Grundvattennivån har blivit lägre och lägre. Men nu har naturen återhämtat sig lite. Allt blir inte bara sämre och sämre.

Ha en trevlig sensommar 2020 alla hedningar!

4 kommentarer på “Vi önskar er en trevlig sensommar 2020!

  1. […] På något märkligt sätt känner jag, intuitivt, att tiden för bitterhet och kverulans kanske gott nog är förbi och snarast får ses som mer typiskt för 2010-talets anda. (Också ett skäl som talar för att denna blogg bör läggas ner.) Trots de svårigheter som det berömda viruset förorsakat, och trots att vi inte kan bortse från att de senaste decenniernas masspsykos på det asyl- och invandringspolitiska området har förstört mycket av vad som var skönt och vackert i detta nordiska land för all framtid, gäller det att komma ihåg och påminna om att allt inte bara blir sämre och sämre. Som Ideella Kulturföreningen på sin blogg Ideell Kulturkamp nyligen formulerade det: ”Snart är sommaren inne i sitt senare skede, det vill säga sensommaren. Många tycker nog att sommaren 2020 varit lite trist, men tänk så här: de senaste åren har det varit stark värmebölja med rekordtemperaturer men också med skogsbränder och annat elände. Grundvattennivån har blivit lägre och lägre. Men nu har naturen återhämtat sig lite. Allt blir inte bara sämre och sämre.” (https://ideellkulturkamp.com/2020/07/31/vi-onskar-er-en-trevlig-sensommar-2020/) […]

  2. Tack för uppmuntrande ord (som så ofta). Jag fann nu för gott att citera något av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s