Sekulär humanism = Urvattnad monoteism!

Sekulära humanister säger att religion ska vara en privat sak. Men hur reagerar de själva om man anser att deras livsåskådning sa vara en privat sak? Med ilska och intolerans är svaret.

Det är egentligen ingen större skillnad mellan humanister och monoteister. det finns viga regler och normer som alla måste tro på. Gud finns eller att människan föds med rättigheter. eviga normer som aldrig kan ändras eller får kritiseras.

Den sekulära humanismen tillkom i Europa som i århundraden varit kristna. Den sekulära humanismen hade aldrig kunnat uppstå i Indien eller i det förkristna Sydamerika. Antikens greker och romare trodde inte på en universell mänsklighet, inte våra förfäder i Norden som dyrkade Tyr och Oden heller!

Som hedning måste man vara konsekvent. Tror man inte på en universell religion, på en universell gud, ja då ska man inte tro på en universell mänsklighet heller!

Så alla hedningar ta avstånd från såväl sekulär humanism som monoteism. Man kan gott säga att sekulär humanism är urvattnad monoteism!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s