Än är det inte över!

Restriktionerna har lättat och fler och fler människor reser och träffar vänner och släktingar. Men goda och hedervärda hedningar, var försiktiga, faran är inte över. Utsätt er inte för risker, tvätta händerna ofta och använd det sunda förnuftet. Gudarna hjälper endast och endast de som hjälper sig själva, små barn och gamla må vara undantaget. Kanske kommer coronaviruset tillbaka och smitta fler? Må läkekonstens asynja Eir bli vid er sida!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s