Våga protestera!

Våga protestera!

En av våra viktigaste vetenskapsmän Carl von Linné och en av våra viktigaste regenter Gustaf III är i blåsväder då den förstämde ansetts fält omdömen om färgade. Kungen är så kallade afrosvenskar arga på för att han påstås vara inblandad i slavhandel. Men de glömmer att de svarta i Afrika sålde andra svarta till européerna.

Bakom dessa som säger sig vara för de svarta finns krafter och vill bygga upp ett globalt världsrike. Varför? ja det säger de inte, men dessa globalister som dels leds av idealistiska ideal, ett globalt samhälle är lika med ett globalt fredsrike. Sedan finns det de som tror sig vinna såväl ekonomiska som politiska framgångar.

Men tyvärr för dessa som omhuldar såväl svarta liv som globalisering. Ingenting tyder på att ett globalt samhälle där alla är med och ingen är utanför går att skapa. Såväl kristna, muslimer, demokrater och kommunister har försökt och alla har de misslyckats.

Tyvärr har dessa som hyllar globaliseringen monopol på åsikter. Vi måste våga protestera.

Ur ett asatro perspektiv vinner man ingenting på att bygga upp ett världsrike. Därför att asatron inte har ett universellt budskap. I en global värld lever den som tillhör en  religion som inte har ett globalt budskap farligt. För er egen skull hedningar, protestera!

IKF

2 kommentarer på “Våga protestera!

  1. Jag håller med dig, men tror att spelet är förlorat. Längtar efter Ragnarök. Låt oss samla styrkorna och strida tillsammans i alla fall.
    https://malkonflikternastid.wordpress.com/2020/06/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s