Pablo Robertos katolska uppväxt ligger bakom sexköpet!

Halva nöjet med synden är att synda. För det är väl så hos de kristna? Det är lite roligare, lite mer spännande och lite mer rebelliskt om det är förbjudet? Begreppet förbjuden frukt kommer ju från Bibeln.

Att få skita er sig, att synda, att vara dålig. Men också att få synderna förlåtelse. Att gissla sig själv, att få bot. Alla kristna njuter då de får syndernas förlåtelse.

Snusken Pablo Roberto är troende katolik. Katoliker en en urgamla kristen sekt som dyrkar lik av förment heliga kvinnor och män. Deras överhuvud är en man som kallas pappa fast han få inte ha barn.

Det är nog inte för mycket sagt att denne Pablos betänkliga handling häromdagen då kan köpte könstjänster har med han religion att göra. Först njuta av synden och sedan njuta av att få syndernas förlåtelse. Han gjorde ju strax efter att det kom fram att han gripits av polisen att han formligen biktade sig i televisionen.

Nu tycker de flesta, ja troligen alla att hans besvara bikt bara förvärrade han sak. Du har syndat, ta ditt straff är den allmänna åsikten, inte att du har syndat, du ska förlåtas.

Roberto kan nu be och böna till alla helgon och apostlar han vill och njuta av detta. Vi andra säger bara, självskadebeteende är någonting dåligt! Ingen hedning lär gråta över denne katolik som kanske borde vara ett lik?

Vi hedningar känner inte synden och därför heller inte förlåtelsen eller nåden.

En gång sprang denne katolik runt i Stockholm och misshandlade folk. Han fick syndernas förlåtelse och levde gott på att han var värstingen med invandrarbakgrund som lyckades bryta med sitt gamla liv. Han blev en symbol för alla dumma men välmenande som trodde att alla kan ändra sig och att all kan få en ny chans. Sistnämnda dumhet kommer från bibeln den med, jämför begreppet vända andra kinden till. Förut fick han en ny chans, nu är han chanslös!

Även Jesus umgicks med prostituerade så Pablo fullföljer bara en gammal kristen tradition.

Ja vad ville unge Pablo säga men denna bild, att han ville vara en slags ligisternas motsvarighet till Jesus?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s