Brian Dennehy har avlidit!

Den amerikanske skådespelaren Brian Dennehy har avlidit. Han gick in i evigheten den 15 april. Ett omdöme som svenska journalister i kvällspressen brukade använda om hon var ”alltid sevärd”. Det stämmer nog, alla filmer och produktioner för TV Dennehy var med i var inte alltid några mästerverk men han lyckades alltid göra bra i från sig. Man minns hellre hans bufflige småstadsheriff än motspelaren sylvester Stallones insats i Rambo. Andra filmer må nämnas är Cocoon – Havets hemlighet och Dödlig mardröm. Första filmrollen gjordes 1977 i Var är Mr. Goodbar. Dennehy kommer vara med i några filmer som änne ej visats.

Brian Dennehy var född 1938 och hade innan han blev skådespelare varit såväl soldat som bartender. må Thalia vaka över sin trotjänare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s