Vill du sluta förbund med djävulen?

Mycket tokerier trodde folk på i forna tider då kristendomen var den enda tillåtna religionen. De flesta har nog hört att häxor firade fest med Djävulen på långfredagen men även skärtorsdagen innehöll jävelskap. Denna dag är det lämpligt, om man så törs att sluta förbund med den onde. Hur? Jo gör följande:

Be ge dig till en korsväg där fyra vägar  möts i olika väderstreck. Invänta Djävulen. Gör ett avtal med denne och underteckna med ditt eget blod. Du kan få en stor summa pengar eller på annat sätt vara framgångsrik. Sedan får man bada bastu i livet efter detta om ni förstår vad vi menar!

Läs alltid det finstilta!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s