Några tankar i coronatider

Asatron har inget helvete där man pinas i evighet. Dessa ord kan vara värda att minnas i denna tid då en pandemi hemsöker världen. det är inte tid för botgöringar eller tron på dumheter som guds straff. Världen är som den är. Gudarna skapade världen av en död jätte. Midgård är inte och ska heller inte vara ett kristet utopi eller paradis. Livet på denna planet vi bor i innehåller kamp. Kamp för tillvaron. Liv utan kamp för inte fred och lycka, liv utan kamp är död. Intressant nog så kämpar man i Valhall men inte i Hel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s