IKF fördömer Weinstein!

Snuskige Harvey Weinstein har dömts till fängelse för våldtäkt. Han straff kommer att vara i över 20 år. IKF tycker förstås detta är bra och han har fått vad han förtjänat. Fast ärligt talat så förtjänade han än mer straff. Weinstein är anhängare till religionen judendomen och denna irrlära lär ut att dess anhängare är ”utvalda” av sin gud som är den ende guden som existerar enligt dem själva. Kanske ligger en del av förklaringen till denne figurs handlande i hans religion, han har lärt sig sedan barndomen att han är för mer än andra.

Vidare ska tilläggas att judendomen praktiserar ofoget med omskärelse då de skär bor delar av små gossebarns penisar. Kanske har denna omskärelse påverkat Weinsteins beteende, andra tafsar på honom och han tafsar i sin tur på andra? IKF fördömer våldtäktsmannen och juden Harvey Weinstein! IKF var visat stöd för me too-rörelsen och det visar sig vara ett riktigt beslut!

Weinstein tillsammans med en annan tafsare och snuskus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s