Bete er inte som monoteister!

Sakta men säkert ökar hedendomen i Sverige. Samfunden som är hedniska ökar, asatron syns mer i den offentliga debatten och många bloggar finns det som skriver om Tor och Balder. Men med mer folk som söker sig till hedendomen desto mer trätor kan det bli. En del tycker si och en del tycker så. Det är risk att man blir oense och fiendskap tillkommer. Försök därför lösa problem och menigskillnader med små ord och inte med stora. Samt kom ihåg ingen människa kan veta allt. Asatron är inte uppbyggd på en gud, en helig skrift, ett sanning. Bråka inte, bete er inte som monoteister.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s