Vi fortsätter fira!

Julen börjar lida mot sitt slut. granen barrar och kloten ramlar ner. Julölen på systembolaget är nästan slut, det är bara några få sorter kvar och det är från små bryggerier som haft lite för mycket fantasi. En och annan börjar längta efter vanlig mat istället för griljerad skinka, prinskorv, rödkål och grisfötter i gele. Julklapparna har ställts undan och en och annan har redan börjat gå till arbete och utbildning. Men riktiga julentusiaster de fortsätter fira. Har vi svenskar världens längsta julfiranden så ska vi vid alla knytt och småtroll visa världen detta. Vår hedniska högtid är inte bara någon helg utan den viktigaste högtiden under året. Kom igen nu alla hedniska julfirare, nu lägger vi i en extra växel! Skål på er, än är julen inte slut!

Festa på fram till den 13 januari!

 

2 kommentarer på “Vi fortsätter fira!

  1. Je skriver:

    Underbar entusiasm! Trevlig 20dagknut/torsblot och god fortsättning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s