Fred i Mellanöstern?

Kan det  verkligen bli fred i Mellanöstern? Jo det kan det. Roten till eländet är den stat som bildades i slutet av 1940-talet vt och kallas Israel. Verka för att denna stat upphör och problemen löser sig av sig självt. Låt en palestinsk stat bildas för palestinierna är de rättmätiga ägarna till området där Israel är. Staden Jerusalem som är en viktig plats för anhängarna av de tre abrahamitiska religionerna ställs under internationell kontroll och styre. Israel bygger på tanken att anhängarna av en religion den judiska är för mer än andra men de flesta judar i världen har valt att inte bo i Israel. Makthavarna i Israel verkar därmed inte för alla som anser sig vara judar.

israel_press_freedom_by_latuff21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s