Slöjd- och hantverksmässa i Hjo 2019

Slöjd- och Hantverksmässa i Hjo

Vi har fått tips av en läsare av bloggen att rekommendera Slöjd- och Hantverksmässa i Hjo som nu anordnats för 39 året i rad. Hela stadens stadspark är fylld med hantverkare och har cirka 250 utställare. Mässan pågår mellan 12-14 juli men passa även på att besöka staden. Hjo är en av Sveriges tre så kallade trästäder vid sidan av Nora och Eksjö. Man kan även passa på att åka en tur med ångbåten Trafik samt beskåda den nyligen restaurerade statyn av kung Erik den läspe och halte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s