Lär dig dag i dag, i morgon är det förbjudet!

Futhark

Socialdemokraterna vill förbjuda runor. Anledningen är att en del runor har använts av politiska partier och organisationer socialdemokraterna ogillar. Socialdemokraterna har dock i alla tider varit negativa till svensk historia och svensk kultur. Historieämnet i skolorna minskade redan på 1960-talet samma årtionden som socialdemokraterna då statsbärande parti inledde en förödande rivningshysteri i Sverige. Detta hat mot det gamla kommer av att socialdemokraterna vill bygga nytt. I sann marxistisk anda anser de att allt gammalt är ont och allt nytt är bra. Nej alla hedningar, låt oss motverka socialdemokraternas kulturhat, stöd Ideella Kulturföreningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s