Några tankar på Sveriges nationaldag 2019

På Sveriges nationaldag kan vi på löpsedlarna läsa att två bröder med afrikanskt påbrå bestämmer i ett kriminellt MC-gäng som har rötterna I USA. Vidare kan vi läsa om sexskandaler inom den katolska kyrkan.

Ovanstående borde bevisa mer än väl att internationella och globala företeelser automatiskt inte är av goda samt att Sverige skadas av såväl global kriminalitet som av globala religioner.

Guden Frej och hans maka Gerd är Sverige eviga och gudomlig gudapar, vill vi tjäna dessa två måste inte vara skeptiska mot den globalisering som pågår. Våra förfäder vikingarna reste ut  världen och de lät munkarna och prästerna komma hit. Vi ser hur illa det kan gå. I den viktiga dikten Havamal ger oden människorna råd. Många av råden är fyllda med misstro. en hedning bör aldrig vara naiv men väl fylld av misstro.

I äldre tider var förfädersdyrkan viktig, ja kanske viktigare än själva tron på gudarna. Sålunda borde en modern hedendom innehåll förfäderskult. Dyrkar man sina förfäder kommer man in på patriotism och nationalism. Det finns ingenting som talar för att dessa freteeelser är något negativt inom hedendomen. däremot bör man knappast blanda in en massa konstiga kristna ideal.

Leve Sverige! Till Hel med alla som hatar och avskyr Sverige!

Gerd and Frey as swedish holy royalties

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s