Låt asatron påverka ditt dagliga liv.

Religion handlar inte bara om kultur och ritualer. Religion påverkar sina anhängare i det dagliga livet. Asatron är inte sämre än andra på detta område. Låt din tro vägleda dig i det dagliga livet och står du inför etiska och moraliska dilemman så hämta inspiration av din tro. Nu kommer väl alla asatroende fram till samma sak och samma slutsats men det kan man inte förvänta sig.

Om monoteisterna grälar i tid och otid trots att de bara har en gud så borde hedningar med över hundra gudamakter inte kunna komma fram till samma resultat varje gång. Den som finner vägledning hos Tyr ser måhända inte saker och ting på samma sätt som den som finner inspiration hos Eir.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s