Spika upp Jesus en gång för alla, ingen skolavslutning kyrkan!

Om ni ärade läsare av Ideell Kulturkamp hamnar i en situation där det diskuteras om ni eller era barn ska ha skolavslutning i en kristen lokal eller inte så säg nej.

Vi förväntar oss att läsarna av Ideell Kulturkamp är hedningar som ogillar Vite Krist samt alla former av kristendom. Gör ni inte det så behöver ni inte läsa Ideell Kulturkamp…

Vi förväntar oss dock att alla hedningar i Sverige gör vad de kan att förminska och förringa kristendomens inflytande i Sverige samt förstås även judendomen och islams inflytande och chans att påverka.

Debatten om skolavslutningar i kyrkan samt vilka eventuella kristna sånger som ska sjungas är på sätt och vis den ”sista striden” för svenska kyrkan. De mister allt fler och fler anhängare, över 18 000 personer har i år slutat vara med i detta samfund. All färre ville gifta sig i kyrkan, allt färre vill döpa sina barn och allt färre väljer kristen begravning. Men skolavslutningen är fortfarande kvar. För många främst då barnen är skolavslutningen denne enda gången de är i kyrkan och det borde vi asatroende ändra på.

Se till att skolavslutningen inte är i kyrkan, spika upp Jesus en gång för alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s