Amatersu och Naruhito

Första maj 2019 ayps fick Japan en ny kejsare. Naruhito tillträdde tronen och är den 126:e kejsaren. Han är även ättling till solgudinnan Amatersu. Som de goda hedningar vi är ifrågasätter vi inte detta. Däremot så misstänker vi att vissa personer inte är vare sig guds son eller guds profet…

Som hedningar har vi förstås sympati med människor som tror på en solgudinna. Naruhito är som de flesta japaner anhängare av den polyteistiska religionen shinto. Vi i IKF önskar Naruhito framgång som statschef över Japan.

Den japanska solgudinnan Amatersu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s