Minst dåligt är ändå inte bra, släng monoteismen i papperskorgen!

Vi har förstått att den abrahamitiska religion som folk har minst antipatier emot av är kristendomen. Onekligen är det så att flertalet läsare har rötterna i denna religion. Men minst dåligt är fortfarande inte bra. Kristendomen är inte ett alternativ till islam utan en komplettering. De behöver varandra. Korsfararen behöver jihadisten. Judendomen behöver kristendomen och islam. Skulle inte dessa monoteistiska religioner finnas så skulle judendomen vara ensam att bara tro på en gud och därmed uppfattas som väldigt konstigt. Man kan säga att e är tre mördarsniglar som ligger och äter och tar näring av varandra.

Sålunda kommer vi fortsätta att kritisera och håna dessa tre religioner idag och om så behövs intill ragnarök! Allt som skett i monoteismens namn är förvisso inte dåligt och alla människor som är monoteister är inte dåliga människor men monoteismen är dålig.

Håll världsalltet rent, släng monoteismen i papperskorgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s