Terrorismens gud och krigets gudar

Terrorism (från latin terror ‘rädsla, fruktan’) avser det systematiska användandet av våld eller förstörelse, särskilt mot civila mål, för att med hjälp av rädsla tvinga fram politiska eller andra typer av förändringar. Texten ovan kommer från Wikipedia.

De abrahamitiska religionerna är fyllda av terror. Den monoteistiska guden delar ofta ut straff och ond bråd död över folk vars enda brott är att de finns till. Vi tar det hemska exemplet då de förstfödda i Egypten mördas och den elake guden sänder ut en dödsängel för att fegt döda barn.

Sådant snusk sysslar inte vi hedningar med. vi har krigsgudar men inte någon terroristgud. Tyr strider ärligt, Tor slåss med jättar och vidunder i ärlig strid. Endast den lömske Loke låter fegt mörda Balder med den inte ont anande Höders hjälp. Men så får Loke en välförtjänt straff…

Dagligen rapporteras det om terror i ökentramparreligionernas namn. judar, kristna och muslimer utövar terror. vi kan med rätta kalla den gud alla de tre tråkreligionerna tillber för terrorismens gud!

Vi hedningar har krigsgudar men ingen terroristgud!

Tyr med Fenir i bakgrunden

Tyr, krigets gud., inte terrorismens.

anti monoteism

Ondska i dess renaste form. En gud, tre versioner av terror.

2 kommentarer på “Terrorismens gud och krigets gudar

  1. […] Nu när jag ändå håller på med citat – med tydligt angivande av källa – som alla ka… – och jag ber honom ursäkta denna framfusighet, då han som jag är en folkets man. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s