Brenton Tarrant är inte en av oss!

Brenton Tarrant som lät ta livet av 50 muslimer är kristen. Han anser att islam skändar kristna symboler och vill att staden Istanbul som förr hette Konstantinopel åter ska bli en kristen stad. Tarrant verkar dock inte ha några större problem med människor som emigrera till Nya Zeeland som inte är muslimer. Ungefär som den kristne norske mördaren Breivik som tyckte det var okej med så kallade ”postorderfruar” från Asien. Både Tarrant som hans norske kollega syns också sympatisera med Israel.

För oss asatroende är det förstås skönt att veta att han inte är en av oss. Vi tar avstånd från varje form av abrahamitisk monoteism och anser oss vara moraliskt bättre än judar, kristna och muslimer är.

Och som vanligt avslutar vi med att vi bara diskuterar med människor som delar vår värdegrund!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s