Tankar på minnesdagen för terrorismens offer!

Elfte mars är sedan några år tillbaka en minnesdag.  Europeisk minnesdag för terrorismens offer kallas den och datumet ät valt med tanke på att muslimer i ett attentat dödade 191 människor i Madrid.

Trots att muslimer dödar människor så vill makthavarna ha anhängare av denna religion här i Europa och Sverige. Nu ska vi vara ärliga och säga att det finns religiös terrorister som är judar och kristna men för tillfället är det den muslimska terrorn som är värst.

De tre ”stora” världsreligionerna ligger bakom i princip all religiös terror. De tre monoteistiska religionerna ligger bakom våldet. samtidigt som deras anhängare har fräckheten att säga att de har ett ”kärleksbudskap”.

Hedendomen behövs mer än någonsin. Vi hedningar vare sig vi är anhängare av germansk, romersk, slavisk, keltisk eller annan form av hedendom må ha krigiska gudar. Men vi har inga terroristgudar. Däremot så har alla hedniska religioner kärleksgudinnor. Inte en enda gudinna för kärlek finns inom abrahamitiska monoteism. Terrorreligionerna har bara en grym lättretad stamgud som är så primitiv att de inte ens kan avbilda eländet.

Vi behövs mer än någonsin. vi hedningar bekämpar terrorismen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s