NAS firar tre år.

Nordiska Asa-Samfundet erkändes som samfund av Kammarkollegiet 26 februari 2016. På tre år har NAS som förkortningen för samfundet lyder blivit världens näst största, största finns på Island samfund för människor som tror på Oden, Frigg och de andra gudamakterna som dyrkades i Norden innan monoteismen anlände.

Dock så har en del personer blivit uteslutna ur NAS. Hedendomen  företräds av en brokig skara och många viljor finns det och få vill kompromissa. Men asatron har kommit långt de senaste åren, i såväl Sverige som i utlandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s