Upprepa inte samma misstag en gång till!

De hedniska vikingarna reste ut i världen. De kom tillbaka med kristendomen. Ja, det är måhända lite förenklat och generaliserat men hur vi än vänder och vrider så kom skiten hit. Norden blev kristet och det var olyckligt. Oden, Tor, Frej, Frigg, Freja och Siv ersattes av en gud som är osynlig.

I dag har kristendomen fallit och de gamla gudarna och gudinnorna är tillbaka. Men det gäller att se upp. Nu kommer det åter folk hit till Norden som har andra gudar och som ogillar tron på det gamla.

Vi har gjort ett misstag. Det var dumt. Men ännu dummare är att upprepa samma misstag en gång till! Var inte tolerant mot någon annan religion som inte kan erkänna asatron! Var inte tolerant mot en ideologi som inte kan erkänna asatron!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s