2018 var ett bra år för asatron!

2018 ayps var ett bra år för asatron. De hedniska samfunden går framåt. Det finns fler och fler bloggar på nätet som handlar om asatro. Fler och fler media har uppmärksammat att asatron är tillbaka och är en religion och inte något upptåg. utan att säga för mycket eller för litet så går det inte bra för de andra religionerna. Islam dras med sitt rykte som terroristreligion och kristendomen minskar vare sig folk tycker det är bra eller dåligt. Den ökande antisemitismen är till nackdel för judendomen.

Låt oss glädjas över våra framgångar! Leve asatron! Hell våra gudamakter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s