Av teologiska skäl måste du gilla vargar!

Av teologiska skäl måste du tycka om vargar!

Skade är ju en asynja som alla vet gifte sig med Njord. Men äktenskapet knackade i fogarna. Skade vill ju inte höra måsarnas skri, nej hon vill höra vargarna yla. Men hur ska vargarna yla när så många människor vill utrota dem? Ja det är både en lätt och svår fråga. Att stödja de verksamheter som finns för att stärka vargarnas antal i Sverige är ju en sak. En annan är ju att uttala stöd till att det ska finnas vargar i Sverige. Anmäla om du får kännedom om varghatare försöker döda dessa djur till myndigheterna. Ja man kan påverka i både stort som smått. Om du är hedning och dyrkar Skade ja då måste du av teologiska skäl vara för att det finns en stark och livskraftig vargstam i Sverige. Vad tror ni förresten Odens vargar Gere och Freke tycker om varghatare? Fenrisulven han kan ni däremot avsky hur mycket ni vill!

Skade gillar vargar, vi gillar Skade och därmed gillar vi vargar. Varghatare får inte kommentera denna artikel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s