Om katolska pedofiler, incubus och succuba

Om katolska pedofiler, incubus och succuba

Alla katolikers övertupp Franciskus har kommit på en enligt honom själv förträfflig idé, skyll våldtäkterna som katolska präster och munkar utsatt barn för på Djävulen! Man ska även åkalla ärkeängeln Mikael om bistånd.

Inget tal om personligt ansvar. Nej skyll allt på Horn-Per. Om katolska prelater förstör barn så borde det vara dessa personers ansvar. Men även kyrkan och den kristne guden. Samme gud som inseminerade en piga i Palestina för cirka 2018 år sedan. Men det finns mycket sexualia inom den katolska mytologin. Att skylla på Djävulen är inge nytt när det handlar om erotik är ingenting nytt.

Förr skyllde nunnorna på incubus. Dessa incubus var demoner eller jävlar som förförde nunnor och en del annat kvinnfolk. Men troligen är det så att nunnor är kvinnor och de flesta hade en sexualdrift som ju enligt deras arbete inte kunde levas ut. Att skylla på incubus när man ertappats med att masturbera påminner inte så lite om vad herr påve gör just nu.

I jämlikhetens namn så fanns det en kvinnlig motsvarighet till incubus. Denna varelse kallas succuba. Hon, ty inte är det onda könsneutralt har sex med munkar. De runkande munkarna skyllde på henne när det kliade på det onämnbara.

Den manliga demonen incubus namn betyder ”ligga ovanpå” och den kvinnliga motsvarigheten ”den som ligger under”. Någon demon eller jävel som ligger med barn finns inte. Däremot så finns det många inom den katolska kyrkan som snuskar med minderåriga. Djävulen verkar ärligare och hederligare än den kristne guden. Men det visste vi väl redan?

Men hur lösa problemen med katolska kyrkan? Svaret är enkelt. Lägg ner skiten. Sluta tro på denna bisarra sekt och dess trams med vigvatten, törnekronor, helgon och helig ande. Lägg ner skiten och så är det bra med det. Det finns så många fina hedniska gudinnor och gudar att åkalla istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s