Blot till Oden och Vidar!

Höstdagjämningen den 23 september höll föreningen ett blot i Skövde kommun. En medlem hade nyligen införskaffat stå gudastatyer och de invigdes denna dag. Mjöd offrades till Oden och Vidar men även de andra makterna sändes en tanke. Tre personer deltog.

Föreningen har sedan en tid tillbaka införskaffat 50 gudastatyer som förställer Oden, Tor, Frej, Njord, Vidar, Brage, Frigg, Freja, Skade och Idun. Om intresse finns så hör av er till ideellkulturkamp@hotmail.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s