Vad är du rädd för?

Vad är du rädd för?

Ja vad är du rädd för? Asatro är en religion accepterad av samhället och staten erkänner asatro som en en religion. Ändå finns det folk som inte vågar stå för sin religion. Man kallar sig det ena och det andra på internet. Gärna ett alias som kan förknippa smed  krig och våld.  Just det man inte vågar kalla sig i de dagliga livet.

Asatron kommer aldrig bli accepterad som en riktig religion om folk gömmer sig bakom alias och undanflykter. Tuffa vikingar som kallar sig det ena och det andra bara för att de är rädda för att grannarna ska kalla dem det ena eller det andra. Vågar du inte åkallan Oden, varför ska då Oden bry sig om din åkallan? Det finns ingen plats i Valhall för de som inte vågar stå för sin tro i dagens samhälle,

Det är olagligt att diskriminerar hedningar så varför då gömma sig bakom alias och andra påhittade namn? Du kommer aldrig till Valhall om du ät feg. det finns alltid undanflykter, men det ät inte det Oden vill ha. Oden vill ha krigare  som lever och dör för asatron. inte fegisar som gömmer sig bakom alias i ett postmodernt samhälle! Ingen rabbin, imam eller biskop gömmer sin tro, varför ska då hedningar gömma sig bakom alias?

Henrik Andersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s