En insändare i Skaraborgsbygden: Skamligt av Vänsterpartiet!

En insändare i Skaraborgsbygden: Skamligt av Vänsterpartiet!

För några dagar sedan var Magnus Utvik med i TV4 och pratade om sin bok ”Partiet på kant med (V)erkligheten”. Utvik menade på att Vänsterpartiet, tidigare Vänsterpartiet Kommunisterna svikit folken i Östeuropa som hamnade under kommunismen diktatur och utan undantag ställt sig på förtryckarnas sida när folken höjt röster för mer frihet.  Representanter för Vänsterpartiet bjöds in till TV4 Morgon men de tackade nej. Ynkligt och fegt!

Skamligt att detta riksdagspartis anhängare inte vågade vara med och erkänna vad eras parti gjorde under kalla kriget. Skamligt att de inte vågar erkänna att man hyllat våld och förtryck. Låt oss alla ta avstånd via röstsedeln för detta skammens parti!

Henrik Andersson

Insändaren publicerades på Skaraborgsbygdens hemsida 2018-08-20 http://skaraborgsbygden.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s