En insändare i Lerums Tidnings: SD behöver ingen legoknekt!

DEBATT

AdTech AdDet är dags att låta kristna värderingar och budskap vara vägledande från nationell till lokal nivå, skriver Aron Emilsson.” Dessa rader finns på Sverigedemokraternas hemsida. Jag skrev att man kunde hitta citaten olika medlemmar i Åkessons parti gjort på internet. Jag menade förstås att ”Neutral” kunde hitta dessa uttalanden lätt och enkelt på nätet. Uttalandet att kristendomen var viktig för alla Sverigedemokrater vare sig de var troende eller inte publicerades bland annat i tidningen Skaraborgsbygden.

Det var ju bra att SD partikansli så snabbt kunde besvara frågan om religionsfrihet. När jag ställt fråga till dem så har det tagit lång tid innan man får ett svar. ”Neutral” idoga försvar för SD samt dennes behov av att tona ner vissa fundamentalistiska kristnas uttalanden vittnar om att ”Neutral” står SD nära. Troligen sympatiserar personen bakom pseudonymen med SD men är rädd för att en del eventuella väljare ser efter andra alternativ när det kommer fram att det finns en massa tokiga religiösa tankegångar inom partiet. SD är ett parti som ödslat mycket tid och möda på Kyrkovalet och det bevisar ju att kristendomen står högt i kurs i detta parti.

Sedan kan ju representanter för SD bemöta mina åsikter och inte en legoknekt. SD klarar sig nog utan hjälp från en förment neutral person! Sverigedemokraterna är ett kristet fundamentalistparti! ”Neutral” har ett kristet utseende.

Henrik Andersson

Insändaren publicerades på Lerums Tidnings hemsida 2018-08-02 http.//lerumstidnings.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s