En insändare i Lerums Tidning: Rösta inte på en hårdkokt variant av KD!

DEBATT
AdTech Ad”Verkar för att införa ca 20 minuters obligatorisk kristen morgonbön i skolan från förskola till och med sista klass i gymnasiet. Jag tror att det även i dag ger en bra start på dagen i skolan.” Citatet ovan kommer från SD politikern Erik T Johansson i Värmland.

Från grannlandskapet Västergötland gjorde samma parti ett gemensamt uttalande: ”För oss Sverigedemokrater, vare sig vi är kristna eller inte, är Svenska kyrkan är en viktig del av vår svenska historia och vår svenska kultur som vi inte får förlora.”

Ledaren för dessa säger ofta i intervjuer att han ber varje dag samt har sagt följande: ”Kristendom och vårt kristna arv, det har format vårt samhälle, det har format mig, det har format nästan allt vi ser i det här landet. Att plocka kristendom och gudstro ur det svenska samhället är som att plocka äggen ur sockerkakan”.

Så detta är vad ni får om ni röstar på SD. Ni får inte mindre invandring för Åkesson anser det okej med invandring bara de nyanlända acceptera svenska normer vilket i SD fall betyder kristendomen. Tar man och bortser från invandring och integrationen så är SD bara en mer hårdkokt variant av KD. Är det verkligen det ni vill ha? Jag tror inte det. Vi lever i ett av världens mest sekulära samhällen. Visst problem med invandring och integration måste lösas men låt oss slippa kristendomen. Vi är många som inte sympatiserar med denna religion.

Henrik Andersson

Insändaren publicerades i Lerums tidning 2018 -07-29 http://lerumstidning.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s